Shokon aktorja Olsen, prezanton të dashurin 30 vjet më të madh se vetja

117

Lidhja e tyre u konfirmua në fillim të këtij muaji dhe duket
se Ashley Olsen nuk ka ndërmend të fshihet më teksa është fotografuar me të
dashurin  e ri, Richard Sachs, 58 vjeç
teksa shijonin pushimet e para së bashku në St Barths.Aktorja 30-vjeçare shihet
teksa ecën në krah të financierit, i cili kishte hequr edhe këmishën.Muajin e
shkuar, një burim tha për “Page Six” se çifti ishin parë duke qëndruar pranë
njëri-tjetrit pas një sesioni në palestër, dhe mendohet se këtu ka nisur edhe
lidhja mes tyre.