Shfaqet Superhëna, shqiptarët me sytë nga qielli

148

 

Të gjithë shqiptarët
kanë mundësi të shohin sonte një fenomen natyror që përsëritet rrallë.
Superhena po shfaqet tani në qiellin e Shqipërisë, konkretisht në orën 21:09.

Në këtë
orë hëna e plotë do të kalojë në pikën minimale të distancës me Tokës, vetëm
356,511 kilometra.

Bëhet fjalë për hënën më të
ndriçueshme të 68 viteve të fundit dhe këtë fenomen natyror do të mund ta
shohim sërish vetëm në vitin 2034./BW/