Shamikuqja, dashuria e vjetër e shqiptarëve

1163

Bazuar në romanin best-seller të Cengiz Aytmatov dhe në filmin hit të 1978, i cili bëri xhiron në kinematë botërore

 Një nga historitë më të bukura të dashurisë të ekranit të madh. Bazuar në romanin best-seller të Cengiz Aytmatov dhe në filmin hit të 1978, i cili bëri xhiron në kinematë botërore duke fituar zemrat e miliona njerëzve dhe duke fituar disa çmime ndërkombëtare. Një nga historitë dhe filmi më i dashur për publikun shqiptar në vitet ‘80 me personazhe mite si Iljazi dhe Asje! Muzike e njohur, nostalgji e padiskutueshme, personazhe mite, jemi duke folur pikërisht për prodhimin me te fundit turk “Shamikuqja”.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf