Rita Ora në bisedime për të zënë vend në jurinë e X Factor

164
Rita Ora ëshë duke tentuar që të nënshkruajë për t’u bërë një juri në X Factor.
Në mars të këtij viti Simon Cowell i dha shpresën duke e ngacmuar këngëtaren nga rivali i BBC, The Voice pasi diskutimet dështuan.
Por tani 24 vjecarja është kthyer në bisedime me Cowell sepse miku i saj më i mirë Dj Nick Grimshaw është gjithashtu i gatshëm të nënshkruajë.
Një burim thotë se: “Rita Ora ishte jashtë kornizës disa muaj më parë, por gjërat kanë ndryshuar dhe gjithcka ka ardhur në vijë të drejtë. Fakti se dhe Grimmy është i përfshirë tani e bën X Factor një propozim shumë emocionues për të.