Rita Ora aspak e mërzitur për ndarjen, e mrekullueshme në Fashion Show Tezenis

160
Ajo është e re, e lirë, e vetme dhe e rrethuar nga meshkuj vallëtarë Hunkuy.
Këngëtarja me origjinë shqiptare, Rita Ora, pavarësisht ndarjes nga i dashuri Ricky Hil, po mundohet që sa më shumë t`i përkushtohet karrierës. 
Rita u duk e mrekullueshme në një paraqitje në emisionin Fashion Show Tezenis në Itali. 24 vjeçja u duk mahnitëse në veshje prej lëkure me ngjyrë të zezë.