Rita dhe i dashuri i saj Ricky me stil të njëjtë

195
Ka një vit që ata janë në një lidhje dhe nuk është çudi nëse Rita Ora dhe i dashuri i saj Ricky Hil tashmë kanë filluar të ngjajnë mbi njëri tjetrin. Çifti i famshëm u pa duke ecur dorë për dore teksa po dilnin nga një lokal në Londër.
Rita Ora 24 vjeçe dukej mjaft bukur në një bluzë të bardhë me gjinse dhe çizme të zeza. Bluzë të ngjashme kishte veshur edhe i dashur i saj vetëm se dallonte prej ngjyrës.