Risia më e re nga koreanët, kolltuk që ju dhuron përqafime

163
Nga koha në kohë, ne të gjithë kemi nevojë për dikë që të na japë një përqafim dhe të na thotë: ”Çdo gjë do të jetë në rregull”. Për t’ju ndihmuar të ndjeheni më mirë, kur ju keni patur një ditë jo të mirë, dizenjuesit koreanë kanë krijuar diçka me të vërtetë të veçantë – një kolltuk i cili mund t’ju përqafojë! Kjo mund të mos jetë krejtësisht e njëjtë me përqafimin njerëzor, por ndjesia që kolltuku në fjalë të ofron është mbresëlënëse!