Risi! Snapchat së shpejti edhe me GIF nga Giphy

212
Snapchat ka njoftuar se ishte duke bashkëpunuar me Giphy për të siguruar GIFs të për të zbukuruar Story dhe Snaps që përdoruesit dërgojnë tek miqtë ose postojnë në Public Stories. Kjo ndodhi jo shumë kohë pasi për Snapchat erdhën kritika të rënda për ndërfaqen e saj të re konfuze pas një përditësimi të fundit.
Interesante, Instagram ishte kompania e parë që ofron GIF-të e inkorporuar në mesazhet e drejtpërdrejta në Instragram dhe Stories Instagram. Ajo që e bën atë edhe më interesante është se Giphy do të ofrojë këto GIF për Snaps, që është pikërisht ofruesi i njëjtë për GIF-et e Instagram Stories.
Përveç kësaj, Snapchat kishte premtuar gjithashtu se do të adresonte ridizajnimin dhe do të ofrojë tabela të reja në seksionin “Friends and Discover” të aplikacionit.
Kjo tingëllon sikur Snapchat ka vendosur të mbajë një dizajn të ri, i cili do të lancohet për në iOS para se të bëhet në Android gjatë dy javëve të ardhshme.