Pushimet e nxehta të Irina Shayk dhe Bradley Cooper

142
Nëse dikush ka pasur dyshime për lidhjen mes Bradly Cooper dhe Irina Shayk, atëherë ja disa fakte që dëshmojnë se dashuria mes dy yjeve po rritet nga dita në ditë. Çifti është fotografuar në Itali ku po kalojnë disa ditë pushimi dhe ku dukeshin më të dashuruar se kurrë. Më shumë se për t’u freskuar në det ose për të marrë rreze, në të vërtetë çifti ka shpenzuar më shumë kohë duke u puthur.