Pse vdesin femrat t’u thash shpirt e zemër? Zbulohet detaji! Diçka të çuditshme përjetojnë

224
Fjalët e ëmbla janë shumë të rëndësishme për një femër pasi jo vetëm i bëjnë ato të ndihen mirë dhe të dashuruar, por kanë edhe një efekt madhor psikologjik.
Sipas një studimi të fundit të botuar në Elite Daily, thuhet se truri i femrës në momentin që i thua këtë fjalë, prodhon një lloj kimikati të quajtur “oksitoksinë”, që ka një efekt shumë pozitiv tek ato.
Ky kimikat çliron shumë energji negative dhe i bën femrat më pak të stresuara.
Mendja e tyre do të punojë pozitivisht dhe sjellja e saj kundrejt jush do të jetë më e pëlqyeshme.
Kjo fjalë ka efekt më shumë se të gjitha përkëdheljet e tjera verbale pasi do të krijojë një afrueshmëri të menjëhershme midis personit që shprehet dhe femrës të cilës i dedikohet.