Pozoi NUDO në monumentet e Egjiptit, arrestohet modelja e njohur

40
Arrestohet modelja e famshme…
Bëhet fjalë për modelen belge, Marisa Papen e cila është arrestuar nga policia egjiptiane dhe kjo pasi ajo kishte pozuar nudo tek monumentet e famshme të Egjiptit. Daily Mail raporton se Marisa ishtë habitur kur autoritetet vendase e kanë shoqëruar në komisariat se ishe zhveshur nudo.
Ajo tregoi se bashkë me ekipin e saj u munduan t’ua shpjegonin se ishte art dhe se kishin respekt për kulturën egjiptiane por policia vendase mendonte se ishte porno. Por ajo dhe ekipi i fshiu fotot para se policia të gjente diçka dhe kështu ata u liruan por me një paralajmërim, të kishin kujdes herët e tjera.
Por ata arritën të rikuperonin fotot e fshira dhe i keni më poshtë.
marisa.jpg