“Pizza Royale 007”që kushton 4.200 dollarë

159
Është një krijim i shefit të kuzhinës Domenico Crolla, që përfshin karavidhe në konjak, havjar me shampanjë, salmon të tymosur nga Skocia, proshutë dhe balsam të vjetër. Kjo picë shërbehet gjithashtu e zbukuruar me gjethe ari. Në fakt, nuk u preferua shumë, ndaj shefi e nxori në ankand në eBay dhe siç deklaroi, paratë u përdorën për bamirësi.