Paris Hilton me të dashur të ri multimilioner

158
Paris Hilton u fotografua duke puthur një burrë misterioz në brigjet e Formenteras në Spanjë.
Daily Mail raporton se 34- vjeçari është Hans Thomas Gross, një multimilioner nga Zvicra.
Të dy janë njohur gjatë Festivalit të Kanës në maj dhe atje nisën shkëndijat.