Pamela i rikthehet të kuqes

50
U shndërrua në ikonë me kostumin e kuq të banjës si roje plazhi dhe Pamela Anderson iu rikthye sërish të kuqes. 50-vjeçarja “përveshi mëngët” në një arë me misër…për një seri shkrepjesh të nxehta. Për sa i takon jetës private, Pamela ka pështjelluar mediet. Disa javë më parë u përfol për një romancë mes saj dhe themeluesit të Wikileaks, Julian Assange, por ende pa u sqaruar mirë kjo romancë, 50-vjeçarja u fotografua në krahët e futbollistit 31-vjeçar, Adil Rami dhe po me këtë të fundit ndodhet aktualisht në Saint Tropez.