Nudo në malin e shenjtë, playmate akuzohet për sakrilegj

409
Emocioni në lartësi të madhe dhe në temperaturën -11 gradë, e zhveshur, do ti kushtojë shtrenjtë playmate 25 vjeçare Jasylene Cook, e cila është fotografuar ashtu si nëna e ka bërë në malin e Taranali, në Zelandën e Re, në vendin e saj të origjinës.
Modelja, me këtë foto në fakt, të realizuar nga i fejuari i saj fotografi Josh Shaw, në 2743 metra lartësi, ka tërbuar komunitetin Maori, i cili e quan të shenjtë majën e këtij mali. Ndjesa e modeles duket se nuk ka vlejtur fare deri tani.