Njihuni me “Kim Kardashian e Rusisë”

269

Gazeta Telegraf/ Me këto forma që të befasojnë, nuk është çudi që ajo
është mbiquajtur edhe “Kim Kardashian e Rusisë”.21-vjeçarja Anastasia Kvitko ka
braktisur Rusinë dhe është vendosur në Los Angeles për të ndjekur karrierën e
saj.Ajo thotë se shpesh e krahasojnë me Kim Kardashian, por shton se ajo është
më e mirë se Kim.