Njeriu më i vjetër në botë i ka tronditur të gjithë me sekretin e jetëgjatësisë. Zbulojeni!

309

Ky është Mahashta Mûrasi nga qyteti i Bangalore i Indisë Veriore.
Ai është njeriu më i vjetër në planet, sipas Librit Botëror të Rekordeve. Sipas burimeve, ai ka lindur në vitin 1835 dhe ka punuar si këpucar deri në vitin 1957.
Ja sekreti i jetëgjatësisë së tij:
“Tërë jetën kam pirë ujë të freskët dhe jam ushqyer vetëm me fruta dhe perime. Unë gjithmonë kam konsumuar fruta të krimbur, sepse krimbi nuk i ha frutat e helmuara. Këshilla ime është që të ushqeheni shëndetshëm për një jetë më të gjatë”.