Një vrimë e bërë në një liqen të ngrirë: Aty ku stërviten forcat speciale më të mira në Tokë

267
Shtetet me zhvillim të lartë, duhet të kenë edhe siguri më të lartë, dhe për këtë shpesh forcat speciale me ndërhyrjet e tyre tregojnë seriozitetin shtetëror.
Si pjesë e trajnimit dimëror, forcat speciale amerikane, pjesëtarët e këmbësorisë së lehtë, u hodhën në ujin e akullt të Letonisë, në një vrimë të bërë në një liqen të ngrirë.
Këtë, ata e bënë nën drejtimin e instruktorëve të tyre lituanez. Ky trajnim praktik është testim për mbijetesë në situata ekstreme të motit.