Një restorant ku faturën e paguan duke larë enët

481

Nëse dëshironi të shkoni në një restorant, por nuk keni para për të paguar ushqimin, ka një zgjidhje.

Në fakt këtë zgjidhje e ofron një restorant në Japoni, ku të gjithë ata nuk kanë mundësi ekonomike të paguajnë, mund ta shlyejnë në një tjetër formë, duke larë enët.

Restoranti i cili quhet ‘ Mirai Shokudo’ ndodhet në Tokio dhe aktualisht ka ‘ të punësuar’ 500 njerëz, që punojnë një turn për të paguar borxhin.

Një ide origjinale për ata që duan të hanë në restorant por nuk kanë mundësi. E pagesa e tyre është vetëm 50 minuta punë në restorant.

 

2.PNG

1.PNG