Një këmishë dhe … mjafton!

289

Një ndër veshjet më praktike, më trendi dhe më të bukura të propozimeve të stilistëve për këtë pranverë është këmisha.

Këmishat është një nga veshjet më gjithëpërfshirëse pasi mund ti përshtatet çdo lloj periudhe, shkruan.

Mund të vishen për evente serioze, për përditë, në punë për një xhiro, me fund me xhins dhe sipër fustanit.

Por me kalimin e viteve dhe stili i tyre ndryshojnë.

Ja cilat janë trendet e kësaj stine

 

eeb0f375bb493815ad02bee8bb2d13e5.jpg57d1f108e44c3df9834c98527ed5a840.jpg69965985f6794f4b94ac6938488068c3.jpgbf668a897595b6e596ef7956797ffe56.jpge3871d4aa8989780451cde59fd758746.jpgde6d6175b6ecd4d7ee143b7dc21d5107.jpgfa39394ef3d224ece5751984abed51f6.jpg3b01f69462276d4ad6a2a39d5019ae50.jpgfbd4dac017cbf0b5be0387eb044b9872.jpg9d06349eabfe6802116c8f26522e9ffb.jpg002eb15a49793d9ec6fb61aaa03676c4.jpgc193183ebb2f3f95832dae38c06fdaf0.jpg040051503b148a9b67a6735c98e48aac.jpg