Nicolas Cage humbet gjithçka… jeton në shtëpi me qera

180
Ai është një ndër aktorët më të pëlqyer në Hollivud, por mesa duket ana ekonomike për aktorin Nicolas Cages nuk është më e mira e mundshme.
Sipas mediave të huaja ai tashmë jeton me qera në një apartament janë pjesës ku banojnë yjet e hollivudit.
Aktori konsiderohet si një ndër aktorët që ka shpenzuar më tepër në Hollivud, ndërkohë që në vitin 2014 për të nisën borxhet me autoritetet tatimore dhe për këtë arsye arriti deri në këtë situatë.
Cage ka humbur kështu një pasuri prej 96 milionë dollarësh dhe tashmë jeton si një njeri i thjeshtë