Nesër do të lexoni/ Lili Gjidodaj: Po pres Babagjyshin e Vitit të Ri të më sjellë dhuratën poshtë pemës…

349
Eh, ç’mund të flasësh për të, ajo është e ëmbël, e dashur, edukuar, e bukur, seksi, por mbi të gjitha e talentuar dhe me një timbër zëri të veçantë, ku ka mahnitur sa herë me projektet e saja dhe duhet thëne se e kemi fjalën për këngëtaren simpatike me zë të veçantë Lili Gjidodaj. Vetëm timbri i zërit të saj e dallon nga këngëtaret e tjera. Lili ka pak ditë që ka sjellë klipin e ri me titull “Vetes” një këngë kjo që këngëtarja ia ka kushtuar vetes së saj. Në një intervistë për gazetën Telegraf Lili flet për realizimin e këtij projekti, gjithashtu Lili flet dhe për jetën e saj jashtë skenës ku ajo performon, marrëdhëniet me djali dhe nga kush pret ajo dhuratë për Vitin e Ri. Lili Gjidodaj është një ndër këngëtaret më të kërkuar në për gëzime familjare si dasma, fejesa por dhe nëpër koncerte të ndryshme në të gjithë Diasporën, Evropën dhe në të gjithë Shqipërinë. Por për të zbuluar më shumë kuriozitete nga jeta e artistes Lili ne ju ftojmë të lexoni intervistën e përgatitur . 
Çfarë është gjëja e parë që bëni sapo zgjoheni në mëngjes? 
Sapo hap sytë kthehem në krahun tjetër dhe…gjumë {qesh} Ritualet e mëngjesit ose thjesht dal të pi kafe në lagje. Pa kafe s’më del gjumi. Si të gjithë njerëzit normalë. Si një ditë e një zonje, punët e shtëpisë angazhimet e ditës, ndonjë kafe me shoqërinë nëse s’përtoj të dal, kuptohet. 
Ke pak ditë që keni sjellë klipin me titullin “Vetes” Me sa kuptohet është këngë që ia kushtoni vetes. Pse ? …
Për më shumë nesër në gazetën Telegraf