Nesër do të lexoni/ Arbër Çepani: Kam shumë ëndrra, ide dhe dëshira në mendjen time……

169
Arbër Çepani, fituesi i Big Brother 1, tashmë moderator në TVSH i programit “Mirëmëngjesi Shqipëri!”. Arbri djaloshi 30 vjeçar me një natyrë të qetë, i dashur por mbi të gjitha një djalë me karakter të fortë dhe punëtor na tregon në një intervistë për gazetën Telegraf të gjitha planet e tij. Ai flet për pasioni e ti të koleksionimit, për pasionet për televizionin si dhe për suksesin e tij si sipërmarrës. Arbëri gjithashtu flet dhe për jetën private duke thënë se nga dashuria e tepërt askush s’ka vdekur deri më sot. Arbri gjithashtu thotë se ka shumë ëndrra, ide dhe dëshira në mendjen e tij. 
1-Sa ka ndryshuar Arbri, nga fitorja e “Big Brother 1”, deri sot kur ju thua të gjithë shqiptarëve: “Mirëmëngjesi Shqipëri”? 
Çdo vit që kalon mundohem të jem më i mirë sesa një vit më parë. Nëse nuk do ndodhte kështu do të ishte shqetësuese. Uroj që …
Për më shumë nesër në Gazetën