Morena tregon këmbët, shijon diellin

350

Bukuroshja dhe këngëtarja Morena Taraku është duke vazhduar të qëndrojë nëpër vende të ndryshme turistike

Këtë ajo e ka bërë edhe gjatë muajit të fundit.

Bukuroshja është parë duke qëndruar në një hotel luksoz afër Stambollit në Turqi.

Ndryshe, Morena këngën e fundit e ka realizuar para gjysmë viti.

Ajo vazhdon të qëndrojë single!