Monica Belluci nuk njeh plakje, shkëlqeu në Festivalin e Filmit BFI

121


Ajo mund të jetë 52 vjeç, por Monica Belluci tregon gjysmën e moshës së saj.

 

Kjo u pa qartë kur ajo parakaloi në tapetin e kuq të Festivalit të
Filmit BFI.


 Aktorja italiane dukej mjaft
elegante me  rrobat e saj të zeza në festivalin e kësaj fundjave.Për të promovuar filmin e ri On The Milky Road, ylli i 
kinemasë u shfaq me flokë të shtrira dhe pak makeup rreth syve.