Modelet binjake sfidojnë këndin e gatimit për të bërë akrobaci

408
Për shumicën e njerëzimit, kuzhina është vendi ideal për të pushuar me një kafe, ose për të ngrënë. Por kjo nuk ndodh me dy motra binjake, të cilat sfidojnë këtë kënd, duke e shfrytëzuar si hapësirë për të bërë gjimnastikë shkruan Daily Mail.
Dy motrat 24-vjecare quhen Alina dhe Emilija Wellbrock. Balerinat kanë realizuar këtë set të mrekullueshëm fotosh dhe një video, ku shihen duke bërë numra të ndryshëm gjimnastikorë në apartamentin e tyre në Hamburg.

Dy motrat 24-vjecare quhen Alina dhe Emilija Wellbrock. Balerinat kanë realizuar këtë set të mrekullueshëm fotosh dhe një video, ku shihen duke bërë numra të ndryshëm gjimnastikorë në apartamentin e tyre në Hamburg.