Modë, një sfilatë në një sallë operacionesh

235

Moda gjithmonë sjell surpriza.

Dhe këtë herë ajo që surprizon është Gucci firma e njohur sfilatën e ka organizuar në një sallë të improvizuar operacionesh.

Madje modelët kanë në duar edhe ‘kokën e tyre’.

Koleksioni vjeshtë-dimër 2018-2019 mesa duket qenka shumë i veçantë.

Përmes fotove shijoni edhe sfilatën aspak të zakontë.

2.PNG

3.PNG

4.PNG

5.PNG

6.PNG

8.PNG

9.PNG

10.PNG