Merr fund lidhja e Charlize Theron dhe Sean Penn

172
Pas një viti e gjysmë lidhje,Charlize Theron dhe Sean Pennnuk janë më bashkë. Lidhja e tyre mjaft e fortë mori një vëmëndje mjaft të madhe, kjo pasi gjithçka po shkonte mjaft mirë. 
Lajmin në fjalë e ka konfirmuar një burim për UsWeekly, se 39 vjeçarja Theron dhe 54 vjeçari Penn, i kanë dhënë fund lidhjes. Lajmi ka qënë mjaft i papritur, pasi pak ditë më parë ata kaluan së bashku pushimet.