Me siguri do t’i ngatërroni! Gigi Hadid dhe sozia e saj janë si dy pika uji

259
Nëse do e shikonit në rrugë me siguri do kërkonit foto nga ajo, por do të zhgënjeheshit kur ta merrni vesh se nuk është Gigi Hadid. Të gjithë kemi një sozi, kudoqoftë ajo dhe nuk bën përjashtim as një nga femrat më të bukura në planet, Gigi Hadid. Blogerja 22-vjeҫare Iza Ijzerman ka një ngjashmëri të theksuar, si dy pika uji, përveçse një detaji të vogël. Format e saj trupore janë disa kilogramë më tepër se të Gigit. Natyrisht që profesioni që kjo e fundit ushtron kërkon ruajtjen e linjave perfekte. Ndonëse të dyja vajzat nuk e pranojnë, ne mendojmë që ngjashmëria mes tyre është tejet e dukshme.