Manjati australian nuk njeh kufij, feston në mënyrë të çmendur

128

Është sërish ajo periudhë e vitit, kur manjati australian i duhanit Travers Beynon, i njohur ndryshe si “Candyman”, organizon një festë luksoze e të çmendur .

Me temën “Shtatë Mekatet e Vdekura”, padyshim që në mendjen e Candyman kishte vetëm femra gjysmë të zhveshura, teksa dhjetë të dashurat e tij, përmes shumë vajzave të tjera, përfshirë dhe gruan shfaqën me bikini në vilën Candyshop.

Sipas Gold Cost Bulletin, festimi luksoz përfshinte dhoma që i dedikoheshin krenarisë, epshit, zilisë, lakmisë, zemërimit dhe dembelizmit.

Dhoma e epshit ishte ajo që ishte e rezervuar për VIPAT më të mëdhenj të festës së çmendur.Për më shumë shihni fotot: