Majk u bë baba për herë të parë dhe Majlinda ka këtë për t’i thënë

666
Majk duket të jetë tepër i vendosur për fundin e marrëdhënies që kishte dikur me modelen Majlinda Zeka.
Megjithatë reperi është bërë baba për herë të parë, nuk ka bërë ende asnjë urim publik. Pas kësaj, edhe Majlinda ka vendosur ta lërë historinë me reperin në të shkuarën dhe këtë e tregon më së miri postimi I saj I fundit. “Thjesht nuk mund të ngopem me vogëlushin tim Roan. Ai e bën dashurinë më të fortë, ditët më të shkurtra, netët më të gjata , shtëpinë më të lumtur, të shkuarën të harruar dhe të ardhmen t’ia vlejë për të cilën të jetosh”. Ky ishte një mesazh i qartë për Majk.