Ky aplikacion analizon nëse një mashkull ju pëlqen bazuar në mesazhet që dërgon

243
Jeni duke dërguar mesazhe me dikë që pëlqeni, por nuk e kuptoni se e edhe ai ju pëlqen ju?
Atëherë përdorni aplikacionin CRUSHH për të kuptuar më mirë çfarë fshihet pas atyre mesazheve aspak të kuptueshme. Aplikacioni përdor një metodë algoritmike bazuar në informacionin e mbledhur nga 200.00 mesazhe lidhjesh. CHRUSHH tregon nivelin e interest si dhe detaje të tipit kur ka nisur t’ju pëlqejë bazuar në historinë e mesazheve të dërguara.
Tashmë nuk ka asnjë arsye për tu ndjerë të turbulluara apo të pyesni shoqet tuaja.
Ky aplikacion do të jetë I disponueshëm për përdoruesit e Android nga data 31 Mars.