‘Kukulla e biznesit’, flet 25-vjeçarja Chloe : Ja si i fitoj 50 euro për një minutë

165

Një aparat fotografik dhe një lidhje internetit është e
gjitha që i duhet biznesmenes dhe të ‘çmendurës’ pas selfieve Chloe Khan për të
fituar 50 euro në minutë.

Pavarësisht se shumë kritikë janë tallur pas paraqitjes
në X Factor Chloe, 25-vjeçare, nga Wakefield, West Yorkshire, ka shkuar për të
bërë një pasuri duke krijuar një biznes fitimprurës me kamerë dhe duke punuar
si një modele, shkruan Daily Mail

Milionerja që pasurinë e bëri vetë, është shfaqur në
serinë online të Channel 4  në ‘Selfie Addicts’ për të zbuluar se si ajo
ka rritur pasurinë e saj duke treguar se ua merr burrave që duan të flasin me
të në kamerë 5 euro për minutë.

‘Shumë djema mund të vijnë dhe të bisedojnë me ju në
internet. Ju mund të vendosni çmimin 5 euro për një minutë. Nëse keni dhjetë
njerëz, ju fitoni 50 euro në minutë”, shton ajo.

Besohet se ajo fiton deri
në 1 milion euro në vit