Koha për të shkëlqyer, veshjet më të bukura të Golden Globe 2017

283

Ato kanë parakaluar në
tapetin e kuq të Golden Globe 2017, duke shfaqur të gjithë sharmin dhe
elegancën e tyre.

Yjet e
Hollywood-it pavarësisht motit të zymtë, kanë shkëlqyer në edicionin e 74 të
Golden Globe të dielën, në Beverly Hills.

Nga Drew Barrymore, Sarah Jesicca
Parker, Sofia Vergara, Nicole Kidman e të tjera, të gjitha yjet që mahnitën me
veshjen në dhënien e çmimeve Golden Globe.