Kjo është surpriza më romantike që ka marrë Selena Gomez…por nga kush?!

234
Ajo po e shijon romancën me The Weeknd, por së fundmi i është dashur t’i përgjigjet 73 pyetjeve rrufe për revistën Vogue, dhe ishte një përgjigje që na intrigoi. 24 vjeçarja u pyet rreth surprizës më të bukur që ka marrë dhe përgjigja e saj ishte…një darkë romantike në tarracë.
Ajo nuk e tregoi më tej se kush ishte autori i kësaj surprize ose ku u bë ajo, por e dimë se ish-i i saj, Justin Bieber e ka surprizuar atë me gjeste romantike gjatë marrëdhënies së tyre, kështu që me siguri i është referuar atij. Nuk mund ta harrojmë kur Justin mori me qira të gjithë Staples Center vetëm për të parë Titanic së bashku me Selenën.