Kjo është metoda më e fundit e Yoga-s. Këtë kafshë duhet të mbani në kurriz!

287
Ka ardhur për të gjithë metoda më e fundit e yogë-s.
Sipas saj, duhet të mbash një dhi në kurriz. Kjo metodë e fundit, e yogës me dhi nga adhuruesit e yogës në Amerikë, është sjellë nga Britania e Madhe. Ajo u krijua nga fermeri amerikan Lainey Morse. Ai shprehet se dhitë ndihmojnë ata që janë të diagnostikuar nga sëmundja e autoimunitetit dhe divorcit.
Përpjekja për të rivendosur ekuilibrin tuaj shpirtëror me një dhi të vogël që ulet në shpinë sipas instruktorëve është shumë terapeutik. Gjithashtu, ferma Pennyeell në Devon sapo ka filluar të ofrojë dy orë kurse yoga me dhi e cila kushton 25 paund dhe tashmë është rezervuar deri në shtator.
Kujt ia merrte mendja që dhitë do i ndihmonin njerëzit për të larguar stresin?!