Kim Kardashian e Kanye West argëtohen në ditëlindjen e vajzës së tyre

148
Kim Kardashian dhe Kanye West u drejtuan për në “vendin më të lumtur në tokë” për ditëlindjen e dytë të vajzës së tyre North.
Çifti së bashku me familjen dhe miqtë kanë organizuar të hënën një festë në Disneyland në Kaliforni.
Ata janë parë duke hipur mbi karusel, janë argëtuar pafund, si dhe kanë bërë fotografi përgjatë gjithë rrugës.