Kim, është ende herët për Krishtlindje!

35
Kim Kardashian është parë teksa ble një pemë Krishtlindjesh, dy muaj para festës.
Edhe pse shkëlqen dielli, ajo bashkë me të motrën Kourtney ishin duke gjetur pemën perfekte në një dyqan në Kaliforni, disa ditë pas ishin bashkë për patinazh në akull në festën e motrës Khloe.
Kjo është shokuese për fansat e tyre teksa presin kostumet e familjes Kardashian për Hallounin.
Blerja e pemës vjen pasi Khloe Kardashian festoi Krishtlindjet me një burrë të veshur si Plaku i Krishtlindjeve, dhe një staf të madh filmi. Dukej se po xhironin për episodet e Keeping up with the Kardashians që do të shfaqet në kohën e Krishtlindjeve, teksa dhe dy motrat e tjera, gjithashtu të ndjekura nga stafi vendosën të kërkonin për pemë më herët.