Kështu e quan e dashura e pasur ‘të burgosurin simpatik’

258
Ata po vazhdojnë të tregojnë se janë të dashuruar pavarësisht polemikave.
Chloe Green po vazhdon të tregoj se është shumë e dashuruar në ‘të burgosurin më simpatik në botë.’
Në një fotografi të publikuar në Facebook, ajo e ka quajtur ‘engjëll’ Jeremy Meeksin.
Vajza e pasur dhe 33 vjeçari filluan lidhjen pavarësisht se ai ishte i martuar me Melisa Meeks.