Këngëtari i njohur grek, Jorgos Dalaras zhvillon koncert më 26 qershor në Amfiteatrin e Liqenit të Tiranës

492

Me interes të veçantë pritet koncerti i këngëtarit të njohur grek, Jorgos Dalaras, me orkestrën e tij, për hërë të parë në Tiranë.

Koncerti që  organizohet me mbështetjen e Ambasadës Greke  në Shqipëri dhe të Bashkisë së Tiranës, do të zhvillohet në Amfiteatrin e Liqenit të Tiranës,

më datën 26 qershor 2019, në orën  21.00, ndërsa hyrja për publikun që është pajisur me bileta, do të fillojë në orën 20.00.