Katy Perry tregon të vërtetën për këngën “Putha një vajzë dhe më pëlqeu”

149
Katy Perry njihet për tipin e saj “mendjehapur” dhe “zemërhapur”, kështu që nuk është surprizues fakti që ajo u nderua me çmimin “Kombëtar të Barazisë” në Fushatën e të Drejtave të Njeriut. Ndërsa pranoi çmimin në galanë e eventin që u mbajt në Los Angeles, Perry foli hapur për seksualitetin dhe edukimin e saj fetar.

“Jam thjesht një këngëtare dhe tekstshkruese. Flas të vërtetën time dhe pikturoj fantazitë e mia në këngët e mia pop. Për shembull, “Putha një vajzë dhe më pëlqeu”. E vërteta u tha, unë bëra më shumë se aq”, u shpreh këngëtarja.
“Por si mund ta thosha si një vajzë që këndonte në koret fetare? Ajo që bëra ishte diçka nga kurioziteti dhe atëherë e kuptova që seksualiteti nuk ishte kaq bardhezi sa ky fustan. Në 2008-n kur u publikua ajo këngë e di që nxita disa debate dhe shumë njerëz në botë ishin të gatshëm ta këndonin”, thotë Katy Perry.