Kapelet më të bukura për femrat në plazh

196
Sipas ekspertëve edhe kapelet në stinën e verës kanë rëndësinë e tyre.
Kombinimi i tyre në plazh i tregon femrat edhe më bukur dhe seksi. Këtë verë kanë rënë në sy, ngjyrat tipike verore, të thjeshta dhe materiali prej kashte në përgjithësi. Për më tepër, shikoni disa prej tyre: