Justin Bieber ishte fituesi i madh i MTV Europe Music Aëards, pasi mori 5 çmime

130
Me siguri ai ka mbetur shumëi kënaqur pasi mori 5 nga 6 çmimet tek të cilat ishte i nominuar. Këngëtari 21-vjeçar mori çmimin Best Male, Best Look, Best Worldwide Act, Biggest Fans dhe Best Collaboration.

Këngëtari kanadez u mirëprit në skenë nga Ruby Rose dhe Ed Sheeran. Në fjalimin e tij përshëndetës, Bieber tha: “Është mirë të jesh sërish këtu me ju, kur ndjen që muzika jote vlerësohet. Dua të falenderoj fansat, prindërit e mi dhe Zotin”.