Jeta e luksit që bëjnë stjuardesat dhe ekuipazhi i aeroplanëve

247

Stjuardesat dhe ekuipazhi i aeroplanëve shpesh ankohen për punën e vështirë, pasi janë gjatë gjithë kohës në lëvizje dhe në shërbim të qytetarëve që zgjedhin këtë mënyrë udhëtimi.
Por pavarësisht kësaj, stjuardesat dhe pilotët paguhen mirë për punën që kryejnë, ndërsa shumica prej tyre kanë mundësi të vizitojnë vende të ndryshme. Disa nga stjuardesat përdorin rrjetet sociale për të reklamuar jetën që bëjnë.
Përmes hashtagut “#cabincrewlife”, stjuardesat kanë postuar foto dhe video nga jeta e luksit me plazhe të bukur, ndërsa ajo që bie në sy është fakti se përveç femrave ka edhe meshkuj që kryejnë të njëjtën punë dhe mundohen të nxjerrin në pah jetën e luksit që bëjnë.