Jasmine Chiquito, super seksi me bikini

297
Trajnerja e fitnesit nga Los Angeles është çmendur me fotografitë në Instagram, ndërkaq ato u janë inspirim shumë vajzave të cilat dëshirojnë të kenë vithe bash sikur ajo. Njëzetvjeçarja Jasmine Chiquito ka shkruar madje edhe doracakun me ushtrime dhe dieta për t’u ndihmuar vajzave, të cilat kanë dëshirë të arrijnë këtë pamje.
“Ushtrimi është jeta ima dhe njëra ndër gjërat më të mira të cilat më kanë ndodhur në jetë. Dëshiroj të ndaj këtë lumturi me të tjerët dhe t’u ndihmoj të arrijnë qëllimet, të cilat i dëshirojnë”, ka theksuar ajo në sajtin e vet. Siç thotë Chiquito, kurrë nuk i është nënshtruar kurrfarë operacioni plastik dhe tek ajo çdo gjë është natyrale. Shumica kanë komentuar që Kim Kardashian dhe Nicki Minaj nuk mund të krahasohem me Jasminen atraktive.