Ja si ka qenë shtëpia ku ka jetuar Profeti Muhammed

224

Nuk ka fotografi reale te kohes, por bazuar ne rrefimet e tij, te shokeve te tij dhe njerezve qe kane jetuar ne te njejte periudhe me te, eshte ndertuar edhe modeli i shtepise ne te cilen ka jetuar Profeti Muhammed. Gjeja e pare qe te bie ne sy sa po sheh pamjet eshte thjeshtesia dhe modestia e madhe ne te cilen ka jetuar Profeti Muhammed.