Ja cili ështe sekreti i nje makup-i për Halloween

174

Shtriga, vampirë dhe zombie? E rëndësishme është të zbavitesh dhe ti japësh hapësirë krijimtarisë tënde. Halloween nuk është vetëm për të vegjlit. Në këtë natë magjike lejohet çdo gjë. Ja disa ide për një make-up drithërues.