Iskra tregon format në plazh

430
Iskra Lawrence vijon të jetë jo vetëm një modele, por edhe një model për t’u ndjekur nga shumë femra.
Ajo është një nga modelet që ka goditur industrinë e modës duke lënë të kuptohet që jo vetëm të jesh e dobët do të thotë që je e bukur apo bën për modele.
Përmes profilit të saj në Instagram, Iskra promovon bukurinë femërore duke pasur edhe një trup të mbushur dhe fotot e saj të publikuara së fundmi nga bregdeti, padyshim që e faktojnë këtë.