Imzot George Frendo, mesazhi për festen e Pashkëve

242

Në prag të kremtimeve të Vigjiljes së festes së Pashkëve, Arqipeshkvi Metropolit i Tiranë –  Durrësit, Imzot George Frendo O.P., ka kënaqësinë që t’ju ftojë ditën e Shtunë, më datë 20 Prill 2019, në orën 11:00, në dalje e tij për media në mesazhin drejtuar të gjithë besimtarëve dhe mbarë popullit shqiptar, pranë Arqipeshkvisë Metropolitane Tiranë – Durrës, Katedralja Katolike e “Shën Palit”, Tiranë.

Duke ju falenderuar për bashkëpunimin, ju ftoj që të jeni të pranishëm.

Paraprakisht ju urojmë juve dhe familjeve tuaja Gëzuar Pashkët!