Hoteli me “Zero yje” në qiell të hapur mes maleve të Zvicrës, sa kushton një natë (VIDEO)

303
Të gjithë kur shkojmë në hotel duam komodotetin dhe reahtainë. Tashmë në botë janë janë krijuar hotele me një cilësi të lartë ku renditet të numërojë yjet e hoteleve për të zgjedhur atë më të mirin një ide gjeniale vjen nga Zvicra.

“Zero yje” është e emri i hotelit me zero mure që të jep mundësinë që të shikosh malet e qiellin pa asnjë lloj pengese.
Nata në hotelin njëdhomësh me krevat dopio kushton 306 dollarë në natë, shërbim që përfshin edhe një pije e mëngjesin të cilat shërbehen nga “maxhordomi” që është banor i zonës. Por kjo është një dhomë hoteli në mes të gjelbërimit dhe maleve.
Malet e Zvicrës janë pamja madhështore që ofron ky shërbim i ideuar nga vëllezërit binjakë Frank dhe Patrik Riklin dhe partneri i tyre Daniel Charbonnier.